ESPN kijken in het buitenland | VPNGids.nl (2024)

Klik hier voor een snel stappenplan

ESPN kijken in het buitenland: zo doe je dat

Buiten de EU kun je niet naar ESPN kijken, omdat de dienst daar geen uitzendrechten heeft. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem: een VPN. Volg onderstaande stappen om ESPN te kijken in het buitenland:

  1. Sluit een (tijdelijk) abonnement af bij een VPN-provider. Wij raden NordVPN aan.
  2. Downloadeninstalleerde VPN-software.
  3. Log inmet je VPN-account.
  4. Maak verbindingmet eenNederlandse server of een server in een ander EU-land.
  5. Laat de VPN aanstaanop de achtergrond en ga naar ESPN!

NordVPN

Aanbieding

Krijg tot 59% korting + 1GB Saily eSIM data bij een tweejarig abonnement!

Bezoek NordVPN

Meer weten over ESPN en hoe je het kijkt in het buitenland? Lees dan het complete artikel hieronder.

Met ESPN geniet je van topvoetbal op nationaal en internationaal niveau, en van talloze andere sporten. Met een abonnement kun je binnen de hele EU gebruikmaken van ESPN Watch of ESPN Player.

Buiten de EU krijg je echter geen toegang tot ESPN. Wegens uitzendrechten mag de dienst geen live video’s en zenders uitzenden buiten de Europese Unie. Met een VPN kun je toch ESPN kijken, overal ter wereld. In dit artikel leggen we uit hoe je ESPN live kijkt, waar je ook bent.

ESPN kijken buiten de EU: zo doe je dat

Met een VPN kun je verbinding maken met het internet via een server in een ander land. Je eigen IP-adres wordt verborgen en je krijgt een IP-adres van de VPN-server. Websites denken hierdoor dat je in het land bent waar de VPN-server staat.

Als je verbinding maakt met een Nederlandse VPN-server, kun je overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten als ESPN. Wij raden NordVPN aan voor het kijken van ESPN in het buitenland. NordVPN heeft namelijk een groot aantal snelle servers in Nederland die je helpen om ESPN te deblokkeren.

Klik direct op de onderstaande button om NordVPN met 59% korting te krijgen.

Koop NordVPN met korting en kijk direct ESPN overal vandaan

Met een VPN kun je dus in het buitenland een Nederlands IP-adres krijgen. Zo kijk je eenvoudig Nederlandse televisie overal ter wereld.

Stappenplan: ESPN live kijken waar je ook bent

Een VPN instellen om naar ESPN te kijken in het buitenland, is erg eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om een Nederlands IP-adres te krijgen en toegang te krijgen tot ESPN:

  1. Neem een abonnement op een VPN-dienst. Wij raden NordVPN aan, omdat deze VPN veel (en snelle) Nederlandse servers heeft. Met NordVPN stream je probleemloos alle uitzendingen van ESPN.
    • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
    • Mooie en elegante applicatie
    • Geen logs

    BezoekNordVPN

  2. Download de VPN-software en volg de installatieprocedure.
  3. Log in met de gegevens van je VPN-account die je bij stap 1 hebt aangemaakt.
  4. Maak verbinding met een server in Nederland of in een ander land binnen de EU. Je krijgt nu een IP-adres uit het land van de server waarmee je verbindt.
  5. Ga naar ESPN. Dit kan online via ESPN Watch, of via de app. Ook kun je via de app van je tv-provider, zoals Ziggo GO, ESPN kijken.
  6. Geniet overal ter wereld van ESPN!

Waarom krijg ik geen toegang tot ESPN buiten de EU?

Buiten de EU wordt je Nederlandse ESPN-abonnement geblokkeerd. Dit heeft alles te maken met uitzendrechten. Alleen binnen de EU krijg je toegang tot (Nederlandse) betaalde streamingdiensten, waaronder ESPN.

Aan de hand van je IP-adres ziet ESPN dat je in een gebied bent waar het geen uitzendrechten heeft. Je wordt vervolgens geblokkeerd. Zelfs met een abonnement heb je dus geen toegang tot ESPN buiten de EU. Je krijgt dan een melding als “Location not allowed. Access not available in your location.”

Wil je toch ESPN in het buitenland kijken en direct de Eredivisie live streamen? Gebruik dan een VPN om je IP-adres aan te passen naar een Nederlands IP-adres.

Probeer NordVPN nu uit om overal te genieten van ESPN

De blokkade buiten de EU geldt niet alleen voor ESPN, ook andere Nederlandse streams worden in het buitenland geblokkeerd. Zo kun je buiten de EU ook niet naar NLZIET, Videoland of NPO Plus kijken zonder VPN-verbinding.

Let op:

Ook het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland vallen buiten de EU. Hier kun je dus ook geen ESPN kijken.

De beste VPN’s voor ESPN in het buitenland

Als je een VPN gebruikt, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. De meeste VPN-providers bieden wel servers in de EU aan, maar de VPN moet bijvoorbeeld ook je privacy kunnen waarborgen. Wij hebben de beste VPN’s voor het kijken van ESPN in het buitenland voor je op een rijtje gezet.

NordVPN: de beste VPN voor ESPN

ESPN kijken in het buitenland | VPNGids.nl (3)

NordVPN is volgens ons de beste VPN voor ESPN. Met de snelle en veilige servers van NordVPN kun je probleemloos en zonder vertragingen de Nederlandse Eredivisie kijken via ESPN, waar je ook bent. Met de vele Nederlandse servers krijg je gegarandeerd een ander IP-adres waarmee het lijkt alsof jij je in Nederland bevindt.

NordVPN heeft daarnaast verschillende manieren om te verbergen dat je een VPN gebruikt, zodat streams je niet snel blokkeren. Wij zijn fan van NordVPN’s obfuscated servers, omdat deze servers makkelijk elke VPN-blokkade doorbreken.

NordVPN

Onze keuze

Aanbieding

Krijg tot 59% korting + 1GB Saily eSIM data bij een tweejarig abonnement!

Vanaf

€ 3.39

9.3

  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs

BezoekNordVPN

Met de 30-dagen geld-terug-garantie van NordVPN probeer je de dienst gratis uit. Wil je graag meer informatie over deze provider? Bekijk dan onze NordVPN-review.

Surfshark: goedkoop ESPN kijken

ESPN kijken in het buitenland | VPNGids.nl (5)

Surfshark is een VPN met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De dienst is redelijk goedkoop en biedt alsnog een erg goede en veilige service.

Surfshark is daarnaast erg snel. Zo kun je zorgeloos genieten van live wedstrijden in het internationaal voetbal, of van je favoriete tv-programma’s van ESPN.

Je kunt Surfshark op een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd gebruiken. Handig als verschillende mensen in huis een andere sport willen volgen!

Surfshark

Aanbieding

Bespaar 86% + 3 maanden gratis en betaal slechts €2,19 per maand!

Vanaf

€ 2.19

9.0

  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties

BezoekSurfshark

Ook Surfshark heeft een 30-dagen geld-terug-garantie. Zo kun je Surfshark een maand gratis uitproberen. Wil je eerst meer informatie? Bekijk dan onze uitgebreide Surfshark-review.

Wat kijk je op ESPN?

Met ESPN kijk je niet alleen live voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, maar geniet je ook van het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Hieronder een kleine greep uit het aanbod van ESPN:

  • Eredivisie
  • Keuken Kampioen divisie
  • TOTO KNVB Beker
  • Azerion Vrouwen Eredivisie
  • Afrika Cup
  • UEFA Europa League
  • Conference League
  • Jong Oranje

Je kijkt er ook veel Amerikaanse sportcompetities zoals:

  • MLB (honkbal)
  • NBA (basketbal)
  • NFL (American Football)

Wil je dit allemaal kijken vanuit het buitenland? Klik op onderstaande button om nu een abonnement op NordVPN met korting te nemen:

Kijk alles van ESPN met NordVPN

Op welke zender kan ik ESPN vinden?

Je kunt ESPN vinden op de volgende kanalen (waar je eerst Fox Sports vond):

Tv-providerESPN 1Andere ESPN-zenders
ZiggoKanaal 18 (en 421)Kanaal 422-424
KPNKanaal 14 (en 221)Kanaal 222-224
T-MobileKanaal 160Kanaal 151-153
TelfortKanaal 14Kanaal 222-224
CaiwayKanaal 318Kanaal 319-321
XS4ALLKanaal 14Kanaal 222-224
DeltaKanaal 421Kanaal 422-424
Online.nlKanaal 401Kanaal 402-404
YoufoneKanaal 21Kanaal 410-412
Canal DigitaalKanaal 29Kanaal 402-404
KabelNoordKanaal 310Kanaal 311-313
SolconKanaal 14 (en 150)Kanaal 151-153

Dit zijn overigens niet de enige providers waar je ESPN kunt vinden. Raadpleeg je eigen tv-provider om te kijken of ESPN aangeboden wordt.

Conclusie: ESPN kijken vanuit het buitenland

Je Nederlandse ESPN-abonnement wordt in het buitenland geblokkeerd, omdat de dienst daar geen uitzendrechten heeft. Je buitenlandse IP-adres is de reden dat je geen toegang krijgt.

Buiten de Europese Unie kun je echter alsnog live ESPN kijken. Met een VPN krijg je namelijk een ander IP-adres, waarmee het lijkt alsof je in Nederland of een ander EU-land bent. Zo kun je eenvoudig ESPN live kijken, en geniet je onder meer van Eredivisie-voetbal, waar ter wereld je ook bent!

Wij raden NordVPN aan, omdat deze dienst veilig en snel is en veel Nederlandse servers heeft.

Kijk overal ter wereld live ESPN met NordVPN

Wil je graag meer Nederlandse tv in het buitenland kijken? Lees dan de volgende artikelen:

  • NPO kijken in het buitenland
  • Ziggo GO kijken in het buitenland
  • Videoland kijken in het buitenland

ESPN kijken in het buitenland: veelgestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord te zien. Heb je toch nog een vraag? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Heb ik een ESPN-account nodig om ESPN te kijken met een VPN?

Ja, je hebt hoe dan ook een abonnement nodig op ESPN om in het buitenland ESPN te kijken. Een VPN helpt je alleen wanneer je al een account hebt bij ESPN via je tv-provider, maar geen toegang hebt tot de dienst omdat je buiten de EU zit.

Waarom kan ik geen ESPN kijken buiten de EU?

Vanwege uitzendrechten kun je geen ESPN kijken in het buitenland. Uitzendrechten worden per land geregeld. Hierdoor kun je dus vanuit het buitenland niet alle uitzendingen bekijken die bijvoorbeeld alleen voor Nederland bestemd zijn. ESPN International heeft alleen de rechten om uitzendingen te tonen in Nederland en de EU.

Hoe kan ik toch ESPN kijken in het buitenland?

Met eenVPNkun je toch ESPN kijken tijdens je verblijf buiten de EU. Het is belangrijk dat je een VPN-aanbieder kiest die servers heeft in Nederland/de EU. Middels een VPN kun je virtueel je locatie aanpassen. Hierdoor kun je ook buiten de EU genieten van het aanbod van ESPN.

Is ESPN met een VPN kijken legaal?

In Nederland en in de meeste andere landen is het gebruik van een VPNvolkomen legaal. In landen met zeer autoritaire overheden, zoals bijvoorbeeld Rusland, China en Iran, is het gebruik van een VPN niet toegestaan.

Lees wel eerst in de gebruiksvoorwaarden van ESPN over wat wel en niet is toegestaan.

Welke VPN is geschikt om ESPN te kijken buiten de EU?

NordVPN is een aanrader voor het kijken van ESPN in het buitenland. De VPN is veilig en is geschikt om snel te streamen. Perfect dus om in het buitenland via ESPN te genieten van je favoriete sportwedstrijd zonder haperingen. Ook heeft NordVPN een erg goede prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe kijk je ESPN buiten de EU?

Om ESPN te kijken buiten de EU heb je een VPN nodig. Met de volgende stappen, kun je in een mum van tijd buiten de EU je favoriete sport kijken:

  1. Neem een abonnement op NordVPN.
  2. Download de NordVPN-app.
  3. Open de app en log in.
  4. Maak verbinding met een server in Nederland.
  5. Ga naar ESPN Watch en geniet van de wedstrijd!
ESPN kijken in het buitenland | VPNGids.nl (7)

David Janssen

Cybersecurity analist

David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Sinds 2014 heeft hij internationale ervaring opgedaan in het werken met overheden, NGO’s en de private sector als cybersecurity- en VPN-deskundige en adviseur.

Meer artikelen uit de sectie Streaming

ESPN kijken in het buitenland | VPNGids.nl (8)

Top 10 beste films op Streamz

18 juli 2024

ESPN kijken in het buitenland | VPNGids.nl (9)

Top 10 beste series op Streamz

18 juli 2024

ESPN kijken in het buitenland | VPNGids.nl (10)

Top 10 beste miniseries op Netflix in 2024

2 juli 2024

ESPN kijken in het buitenland | VPNGids.nl (2024)
Top Articles
Lynchburg, Tennessee — die Geburtsstätte des Jack Daniel’s Whiskeys
Lynchburg Virginia Traffic Cams
Funny Roblox Id Codes 2023
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Joi Databas
DPhil Research - List of thesis titles
Shs Games 1V1 Lol
Evil Dead Rise Showtimes Near Massena Movieplex
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
Which aspects are important in sales |#1 Prospection
Detroit Lions 50 50
18443168434
Zürich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
Grace Caroline Deepfake
978-0137606801
Nwi Arrests Lake County
Justified Official Series Trailer
London Ups Store
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Pizza Hut In Dinuba
Jinx Chapter 24: Release Date, Spoilers & Where To Read - OtakuKart
How Much You Should Be Tipping For Beauty Services - American Beauty Institute
Free Online Games on CrazyGames | Play Now!
Sizewise Stat Login
VERHUURD: Barentszstraat 12 in 'S-Gravenhage 2518 XG: Woonhuis.
Jet Ski Rental Conneaut Lake Pa
Unforeseen Drama: The Tower of Terror’s Mysterious Closure at Walt Disney World
Ups Print Store Near Me
C&T Wok Menu - Morrisville, NC Restaurant
How Taraswrld Leaks Exposed the Dark Side of TikTok Fame
University Of Michigan Paging System
Dashboard Unt
Access a Shared Resource | Computing for Arts + Sciences
Speechwire Login
Healthy Kaiserpermanente Org Sign On
Restored Republic
3473372961
Craigslist Gigs Norfolk
Netherforged Lavaproof Boots
Ark Unlock All Skins Command
Craigslist Red Wing Mn
D3 Boards
Jail View Sumter
Nancy Pazelt Obituary
Birmingham City Schools Clever Login
Thotsbook Com
Funkin' on the Heights
Vci Classified Paducah
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 5233

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.